• Pressrelease

    SocialView & Recoordinate lanserar ny byrå – DigiView Agency

Publicerad 23 oktober, 2020

SocialView har växt ur “social” och expanderar affären till “digital”. Nu lanserar vi vår nya byrå tillsammans med nyckelpersoner från Recoordinate och byter namn till DigiView Agency! 🚀

SocialView har på kort tid utvecklat ett unikt erbjudande, växt kraftigt organiskt och tagit en plats som en av de mest innovativa byråerna i vår nisch. Som ett fint kvitto blev vi under 2019 bland annat utsedda till Årets Unga Företagare i Stockholms stad av Företagarna och tilldelade vår första Gasell av Dagens Industri. Under åren har vårt team även blivit utvalda representanter i diverse tillväxtprogram, ledningsgrupper inom ungt entreprenörsskap, yrkesutbildningar samt exklusiva specialistprogram inom olika digitala plattformar.

Sedan starten år 2014 i Kalmar till en Stockholmsexpansion utan dess like, har vi haft förtroendet att leverera våra lösningar inom sociala medier till fantastiska bolag över hela Sverige och Norden. Därför vill vi rikta ett stort tack till O’Learys, Lensway, Kjell & Company, Skånemejerier, aimo, BRAVO Juice, Lindahls Kvarg, LRF, BioGaia, Söderberg & Partners, Ölands Turistbyrå, Allerum, Hushållningssällskapet, Kemetyl, Kiviks Musteri, Lindahls Salakis, Länsförsäkringar m.fl. som har trott på oss och SocialView samt varit en stor del av vår resa.

Som flera andra byråer har vi har haft en tuff period bakom oss rent ekonomiskt kopplat till Corona-effekterna i marknaden. Trots extraordinära insatser från vårt fantastiska team gick bolaget till sist inte att rädda och nu ser vi ivrigt fram emot en ny era och framtid som ska ta form!

Som ett naturligt nästa steg efter en tids samarbete med Recoordinate lanserar vi nu den digitala marknadsföringsbyrån DigiView Agency för att tillsammans möta marknadens stigande efterfrågan inom digital transformation, customer experience management och digital marknadsföring.

Samtliga medarbetare från SocialView följer förstås med på vår nya tillväxtresa i DigiView Agency och kommer stärka Recoordinate Groups erbjudande med strategi, innehåll, medieköp och analys inom digitala kanaler såsom sociala medier, sök, display och online video.

Efter SocialViews rekonstruktion som vi jobbat dag och natt med för att ta oss ur, hann Covid-19 samt semestertider som fördröjde många processer och beslutsfattande ikapp oss. Därför är vi otroligt glada över att vår vision får leva vidare i DigiView och att vi får fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med Recoordinate – där vi dessutom expanderar från ”social” till ”digi” för att ta ett starkare omtag kring vårt digitala erbjudande – säger Andreas Bengtsson, medgrundare av SocialView och VD på DigiView.

Vi har imponerats av Andreas, Felicias, Sofias och teamets arbete samt arbetat ihop med dem på några projekt. Vi har länge pratat om att ta diskussionerna till verklighet och forma något verkligt unikt för vår bransch. Faktum att vi startar DigiView, tillsammans, innebär att vi som grupp kan tillgodose våra kunders behov och leverera en helhet som kombinerar digital marknadsföring, mar/adtech, BI/AI och business agility. I framtiden kommer våra kunder att behöva få ihop den helheten – vi är där nu – säger Axel Rinaldo CEO för Recoordinate Group.

Vårt nya bolag DigiView Agency blir en del av Recoordinate-koncernen, bestående av Recoordinate, LeadingTalks, Recoordinate a/s & dotterbolaget ReInsight. Ett corona-säkert inflyttningskalas hålls i Recoordinates lokaler på Sveavägen 59 under de närmaste dagarna och det är också där ni kommer hitta team DigiView framöver 🥳  

Till alla er som har följt SocialViews resa genom åren, stöttat, hejat och brunnit tillsammans med oss – TACK från botten av våra hjärtan, vi ser emot att ta oss an nästa era tillsammans med er! 🚀

DigiView Agency

Vill du ta del av de senaste nyheterna om DigiView och få exklusiva inbjudningar till våra kunskapsseminarium och webinars? Signa upp för vårt nyhetsbrev!